Web Υπηρεσίες

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ WEB

Κατασκευαζουμε τα πιο TOP WEBSITE!

Κάθε site που δημιουργούμε είναι διαφορετικό, είναι μοναδικό, τόσο από την πλευρά του εικαστικού όσο και από την πλευρά του λειτουργικού! Στόχος μας είναι να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας και να έχετε την βέλτιστη δυνατή παρουσία στην αγορά, δεδομένου ότι η ιστοσελίδα σας αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της κερδοφορίας της επιχείρησή σας.

Βασικός μας γνώμονας είναι να προσφέρουμε την πιο σύγχρονη εμπειρία χρήσης στον επισκέπτη. Γι' αυτόν τον λόγο επιδιώκουμε η επιχείρησή σας να έχει την δυνατότητα να προβληθεί μέσω κάθε τεχνολογικής συσκευής (laptop, notebook, tablet, smartphones) και η διάταξη και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να προσαρμόζονται ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη.

Έχουμε τα πιο ΤOP DOMAIN!

Η TOP SOLUTIONS σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το domain name που ταιριάζει περισσότερο στην επιχείρησή σας και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων σας γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, έτσι η περιήγηση των πελατών σας γίνεται εύκολη και γρήγορη. Και όχι μόνο! Η TOP SOLUTIONS σας προσφέρει με την κατασκευή κάθε ιστοσελίδας, έναν χρόνο δωρεάν φιλοξενίας στους ασφαλείς servers της!


Ανανεώνουμε τα ΠΑΛΙΑ WEBSITE!

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και κάθε μέρα μια καινοτομία αλλάζει το χάρτη του διαδικτύου. Η TOP SOLUTIONS αναλαμβάνει να ανανεώσει τις ιστοσελίδες σας, ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά! Με αυτόν τον τρόπο θα καλύπτετε πάντα τις ανάγκες των πελατών σας και οι πωλήσεις σας θα αυξάνονται σταθερά.

Με ένα μοντέρνο, καλά οργανωμένο, εύκολο στη περιήγηση site θα τραβάτε την προσοχή των χρηστών και θα εξυπηρετείτε με τον βέλτιστο τρόπο τους πελάτες σας. Η άριστη εξυπηρέτηση αποτελεί αναμφισβήτητα βασικό κριτήριο για την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Τα δυναμικά sites σίγουρα είναι το μέλλον, δεδομένου ότι σας επιτρέπουν να επεμβαίνετε όταν και όπως θελήσετε. Με την ευελιξία αυτή που σας παρέχουν οι δυναμικές ιστοσελίδες, μπορείτε να προσαρμόζεστε στις αλλαγές του περιβάλλοντος. Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης δίνουν πάντα τις πρώτες θέσεις σε ιστοσελίδες που είναι ανανεωμένες και ενημερωμένες. Με τον τρόπο αυτό θα είστε πάντα από τις πρώτες επιλογές των περιηγητών και θα έχετε τα περισσότερα "κλικ" σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.


Κατασκευάζουμε ελκυστικά E-SHOP!

Το e-shop πρέπει να αναδεικνύει επακριβώς την ταυτότητα της επιχείρησής σας, καθώς αντικαθιστά και πολλές φορές υπερέχει του φυσικού καταστήματος. Είναι το μέσο που προβάλλει τα προϊοντα και τις υπηρεσίες σας, ώστε να επιτυγχάνονται οι επιθυμητές πωλήσεις. Η TOP SOLUTIONS σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσαρμοσμένο στις επαγγελματικές ανάγκες σας. Να επιλέγετε εσείς όσα θέλετε να εμφανίζονται στην αρχική σελίδα (προϊόντα, προσφορές). Με αυτόν τον τρόπο ο επισκέπτης ελκύεται ήδη από την αρχική σελίδα, ενώ εσείς έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε πάντα όλο το εύρος των προϊόντων και τα στοιχεία που σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Η TOP SOLUTIONS το γνωρίζει καλά ότι ο ελάχιστος χρόνος και η ευκολία της διαδικασίας κατά την αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία για τους πελάτες σας και φροντίζει να τους εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνουμε στους πελάτες σας την ευκαιρία να ολοκληρώνουν τις αγορές τους σε μία σελίδα με απλές και γρήγορες διαδικασίες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως εγγραφή μέλους. Αρκεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του, να επιλέξει τρόπο πληρωμής και αποστολής και να πληρώσει!

Επιπλέον η TOP SOLUTIONS μπορει μέσω του google analytics να σας πληροφορήσει σχετικά με την κινητικότητα του e-shop σας. Με τον τρόπο αυτό είστε πάντα ενήμεροι για το ποσοστό των αγορών και της επισκεψιμότητας. Η πληροφόρηση αυτή σας είναι απαραίτητη για να επαναπροσδιορίστε τις στρατηγικές σας, ώστε να είστε ανταγωνιστικοί και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.


ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ και προωθούμε τις ιστοσελίδες (SEO)!

Στόχος μας είναι να ξεχωρίζει η ιστοσελίδα σας και να βγαίνει ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα δεν είναι πλέον αρκετό να περιέχονται λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης κατά την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών. Απαιτείται προώθηση της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η SEO προώθησης ιστοσελίδων είναι ο μόνος τρόπος για να σε "βλέπουν" οι μηχανές αναζήτησης (+ Google). Η TOP SOLUTIONS μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης της ιστοσελίδας σας που διαθέτει, σας προσφέρει τη δυνατότητα να βρίσκεται η εταιρεία σας στις πρώτες σελίδες. Σαν αποτέλεσμα έχετε την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ανάπτυξη κλίματος αξιοπιστίας για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.


Ενδυναμώνουμε την παρουσία σας στα SOCIAL MEDIA!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναδειχθεί ώς ένα από τα ισχυρότερα μέσα προβολής για την επιχείρησή σας. Με την παρουσία σας στα social media έχετε γνώση των τάσεων, συμμετέχετε σε κοινότητες φίλων, διαδίδετε τα μηνύματά σας. Η TOP SOLUTIONS μέσω της χρήσης των social media, συμβάλλει στο να ενισχύεται η επισκεψιμότητα του site σας , αυξάνεται η προβολή σας και τα κλικ των επισκεπτών σας μετατρέπονται σε έσοδα.


Αναλαμβάνουμε την ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS!

Η μαζική αποστολή sms ειναι ο πιο γρήγορος τρόπος ενημέρωσης των πελατών σας! Μπορείτε να αγοράσετε σήμερα τα sms σας και να τα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή για οποιαδήποτε λόγο. Η TOP SOLUTIONS αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει με το πιο εκλυστικό πακέτο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι εφαρμογές της μαζικής αποστολής είναι ποικίλες:

 • Εμπορικές προσφορές, νέα προϊόντα
 • Ενημέρωση εξέλιξης παραγγελίας
 • Ενημέρωση για ανανέωση συνδρομών
 • Διαφήμιση για νέες εγγραφές
 • Υπενθύμιση πληρωμών
 • Προσκλησεις σε εκδηλώσεις, συνέδρια, συνελεύσεις κτλ
 • Αποστολή ομαδικών προεκλογικών μηνυμάτων
 • Υπενθύμιση κωδικών
 • Επιβεβαιώσεις κρατήσεων σε εστιατόριο, ξενοδοχείο, bar, πλοίο κτλ.
 • Αποστολή ευχών σε γιορτές και γενέθλια
 • Ενημέρωση συνεργατών για ραντεβού
 • Επικοινωνία με μέλη συλλόγων, οργανώσεων
 • Άμεση ενημέρωση εργαζομένων, συνεργατών μίας εταιρείας
 • Ενημέρωση σημαντικών πληροφοριών για μεγαλύτερη ασφάλεια

Σας συνδέουμε στους ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE!

Η TOP SOLUTIONS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της επιχείρησής σας σε στοχευμένους επαγγελματικούς κύκλους μέσω των google maps. O χρήστης, κάνοντας αναζήτηση για επιχειρήσεις στην γεωγραφική περιοχή σας, θα μπορεί να δει και την επιχείρηση σας με τα πλήρη στοιχεία της.

Τα στοιχεία καταχώρησης που ζητούνται στο Google Maps είναι:

 • Επωνυμία Επιχείρησης
 • Λογότυπο Επιχείρησης
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Διεύθυνση
 • Street view
 • Σταθερό / Κινητό Τηλέφωνο
 • email
 • fax
 • website
 • Φωτογραφίες Επιχείρησης
 • Περιγραφή Επιχείρησης
 • Οδηγίες για να βρουν την Επιχείρηση
 • Ωράριο Λειτουργίας Επιχείρησης

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την ιδανική λύση για την επιχείρηση σας.

Ακολουθήστε μας!

LiveZilla Live Chat Software